برگزاری جلسه معارفه دانشجویان بین الملل

شنبه 1 اردیبهشت ماه جلسه معارفه دانشجویان بین الملل ورودی 4022 با حضور مدیر امور بین الملل، معاون آموزشی، گروه علوم آزمایشگاهی و مدیر آموزش برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر مقبلی- مدیر پژوهش و بین الملل به معرفی این مرکز و قوانین امور بین الملل پرداختند در ادامه نیز دکتر کیفی مهم‌ترین نکات و قوانین آموزشی را بیان کرده و قوانینی از جمله غیبت در کلاسها، نکات مربوط به تطبیق واحد و… را برای دانشجویان توضیح دادند. همچنین خانم یاحسینی پور- سرپرست امور آموزشی و خانم رمضانی- مدیر امور مالی درخصوص نحوه ارزیابی دانشجویان و همچنین پرداخت شهریه توضیحاتی را به دانشجویان ارائه دادند. در این جلسه دکتر ده‌باشی- مدیر گروه علوم آزمایشگاهی و دکتر حبیبی- استاد مشاور دانشجویان بین المل ضمن اشاره به دانش عملی بالای این گروه از دانشجویان بین الملل، از اهمیت ارتقا دانش تئوری در رشته علوم ازمایشگاهی صحبت کردند. دکتر بهپور- کارشناس مهارتکده نیز درباره دوره های کوتاه مدتی مهارتی که دانشجویان میتوانند در طول دوره تحصیل خود در آن شرکت کنند توضیحاتی را به دانشجویان ارائه دادند.

این جلسه با گرفتن عکس یادگاری و پذیرایی ناهار از دانشجویان پایان یافت.