برگزاری کرسی آزاد اندیشی انتخابات

به همت معاونت فرهنگی، دانشجویی علوم پزشکی وارستگان و با همکاری کانون بسیج دانشجویی کرسی آزاد اندیشی انتخابات در روز دوشنبه ۷ اسفندماه در مرکز علوم پزشکی وارستگان برگزار شد.هدف از برگزاری این نشست طرح دغدغه ها و سوالات دانشجویان در حوزه حضور در انتخابات و اثرات آن بر زندگی اجتماعی و فردی افراد بود.

جناب آقای دکتر سلطانی- دکتری مدیریت فرهنگی و کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی به عنوان مهمان در این برنامه حضور داشتند. ایشان که به عنوان مدرس رشد فردی و تشکیلاتی و همچنین کارشناس مطالعات بین الملل و مدیریت استراتژیک در حوزه مسائل سیاسی فعالیت میکنند ابتدا به بیان مقدمه ای در حوزه اهمیت انتخابات و اهمیت تاثیر قشر دانشجو بر روند انتخاب نماینده مناسب و آگاه پرداختند و هر رای را به عنوان یک اقدام موثر در انتخاب نمایندگان متخصص و متعهد عنوان کردند . در ادامه دبیر نشست آرمین امین زاده تعدادی از سوالات دانشجویان که بصورت آنلاین و ناشناس توسط دانشجویان مطرح شده بود را بیان کرده و دکتر سلطانی به این سوالات و دغدغه های دانشجویان حاضر در جلسه پاسخ دادند.