راهتو پیدا کن 3

سومین نشست‌ انتقال تجربه در حوزه‌ی کسب و کار و کارآفرینی با حضور حسام الدین مرادی

سومین نشست‌ از سلسله نشست‌های “راهتو پیدا کن” با هدف انتقال تجربه در حوزه‌ی کسب و کار و کارآفرینی به همت مدیریت پژوهش و بین الملل با حضور حسام الدین مرادی برگزار شد.

در این نشست، آقای  مرادی– استراتژیست، مشاور کسب و کار و مدیر دیجیتال مارکتینگ استارتاپ همتاپی- درخصوص نحوه شبکه‌سازی، اهمیت شبکه سازی در کسب و کار و همچنین حفظ شبکه‌های ایجاد شده توضیحاتی را به دانشجویان ارائه دادند.
در این جلسه آقای مرادی ضمن اشاره به اینکه ماهیت شبکه سازی به عنوان یک رابطه دو طرفه و یک پیوند اجتماعی،نیازمند یادگیری مهارت و تمرین است افزودند اینکه کجا این شبکه را ایجاد کنیم؟ چطور ارتباط اولیه را برقرار کنیم بسیار با اهمیت است و در ادامه بیان کردند که شبکه سازی به عنوان یک مهارت نرم یک پروژه سرمایه‌گذاری بلندمدت روی افراد است که به منظور شبکه سازی باید مهارت هایی از جمله گوش دادن فعال، هوش هیجانی، همدلی، مسئولیت پذیری، مثبت گرایی، پیگیری، پاسخگویی و … را بیاموزیم و به کار گیریم. همچنین در شبکه های خود نباید متوقع و یا عجول باشیم. باید خلاقیت به خرج دهیم و همچنین کیفیت شبکه را در طول زمان بررسی کنیم.

این جلسه که با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بود در ادامه سلسله نشست های “راهتو پیدا کن” برگزار گردید که پیش از این هم با حضور خانم لیدا تیموری و آقای دکتر وحید حجتی نیکو با موضوع کارآفرینی و موفقیت در کسب و کار و مهارت های شغلی در آبان و آذر ماه برگزار شده بود.