نحوه ایجاد اکانت لینکدین حرفه‌ای

برگزاری مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی 971

مدیریت پژوهش و بین الملل علوم پزشکی وارستگان با همکاری کمیته تحقیقات دانشجویی دوشنبه 13 آذرماه به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی “نحوه ایجاد اکانت لینکدین حرفه‌ای ” را با تدریس مهندس مهدی پرهیزکار برگزار کرد.

در این کارگاه 2 ساعته که با استقبال بسیار بالای دانشجویان همراه بود، مهندس مهدی پرهیزکار فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ و اکوسیستم استارتاپی ابتدا در خصوص مفهوم Top of mind در برندینگ و تفاوت personal branding و self promotion توضیحاتی ارائه دادند.
در ادامه دانشجویان با تکمیل قدم به قدم یک حساب لینکدین حرفه‌ای 0 تا 100 آشنا شدند. یکی دیگر از مباحث جالبی که در این کارگاه مطرح شد، معرفی شاخص SSI در لینکدین بود. همچنین مهندس پرهیزکار تجربیات خود را درخصوص نحوه پیدا کردن و شبکه‌‌سازی با اساتید و متخصصان در خارج از کشور با شرکت کنندگان به اشتراک گذاشتند تا دانشجویان با نحوه اپلای برای مشاغل یا دانشگاه‌های جهان آشنا شوند.

در نهایت مهندس پرهیزکار یک هدیه ویژه دانشجویان وارستگان به آنان اهدا کردند و آن استفاده رایگان از سمینار آموزشی ایجاد اکانت لینکدین از صفر تا صد بود که با کد تخفیف varastegan رایگان خواهد بود.

برای مشاهده گزارش تصویری این جلسه اینجا کلیک کنید.