جلسه بین الملل

برگزاری جلسات واحد بین الملل علوم پزشکی وارستگان با رابطین کشورهای بحرین، عمان، عراق و افغانستان

دوشنبه 1 شهریور 1400 واحد بین الملل علوم پزشکی وارستگان، جلساتی با رابطین کشورهای بحرین، عمان، عراق و افغانستان به منظور برنامه ریزی و فراهم سازی تمهیدات لازم جهت جذب دانشجویان خارجی برگزار کرد.

به گزارش مفدا وارستگان، با بازگشایی مجدد دانشگاه هفته پر کار واحد بین الملل دانشگاه با برگزاری ۵ جلسه با رابطین کشورهای بحرین، عمان، عراق و افغانستان شروع شد.

در این جلسه که  روز دوشنبه اول شهریور ماه با حضور اعضای واحد بین الملل، دکتر مقبلی،  خانم میرزایی و آقای حیدری و مدیر عامل شکرت سفریات توحید فعال در زمینه گردشگری کشورهای حوزه خلیج فارس برگزار شد، بر لزوم جذب بیشتر دانشجویان از کشور های مختلف با توجه به امکانات خوب مرکز و وضعیت مناسب دانشجویان فارغ التحصیل دانشگاه در بازار کار و ادامه تحصیل تاکید شد.
همچنین مقرر شد علوم پزشکی وارستگان  با همکاری تنگاتنگ سازمان های ذی ربط تلاش خود را برای تسهیل روند پذیرش دانشجویان بین الملل به کار گیرد.

دراین جلسه بر لزوم همکاری مشترک دو مرکز برای جذب دانشجویان کشور های حوزه خلیج فارس تاکید شد.

گفتنی است کمیته بین الملل دانشگاه در تلاش است با افزایش دانشجویان بین الملل مرکز گامی مهم در ارتقا کیفیت و جایگاه آموزشی مرکز در سطح بین الملل بردارد. علوم پزشکی وارستگان در حال حاضر دارای  15 نفر دانشجوی بین الملل  مشغول تحصیل بوده و 4 نفر نیز دانش آموخته شده اند.
باتوجه به اینکه پذیرش  دانشجویان خارجی ( بین الملل) در علوم پزشکی وارستگان  بصورت آزاد بوده و نیاز به شرکت در آزمون سراسری ندارند، این فرصت بسیارمناسبی برای دانشجویان اتباع خواهد بود که بتوانند در تنها مرکز آموزش عالی علوم پزشکی غیرانتفاعی کشور به تحصیل در رشته های علوم پزشکی بپردازند.