جلسه معاونت آموزشی

جلسه معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و علوم پزشکی وارستگان

یکشنبه 14 آذر جلسه‌ای با حضور دکتر خواجوی راد-معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،حاج آقای فیض آبادی- عضو هیات امنا، دکتر جهانگیر- ریاست علوم پزشکی وارستگان، معاونت و مدیر امور آموزشی و همچنین مدیران گروه‌ها برگزار گردید، درباره اهداف پیش‌رو و همچنین همکاری میان این دو دانشگاه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در جلسه‌ای که یکشنبه 14 آذر با حضور دکتر خواجوی راد -معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، حاج آقای فیض آبادی-عضو هیات امنا،دکتر جهانگیر-رئیس علوم پزشکی وارستگان، دکترکیفی-جانشین معاون آموزشی، آقای نعمتی- مدیر آموزش و همچنین مدیران گروه‌های 4 رشته برگزار گردید، دکتر کیفی ضمن معرفی علوم پزشکی وارستگان، شرح مختصری از اقدامات و فعالیت‌های این مرکز ارائه داد.

پس از آن دکتر خواجوی راد در رابطه با افزایش هم‌افزایی بیان کرد که داشتن برنامه مشخص براساس سند توسعه آمایشی کلان منطقه در توسعه و پیشرفت دانشگاه‌ها نقش بسزایی خواهد داشت. در این راستا بایستی در ابتدا اهداف مشخص گردد و سپس با توجه به ظرفیت های هر واحد، سهم آنان برای رسیدن به هدف مشخص شود. ایشان در ادامه افزود یکی از نقاط قوت علوم پزشکی وارستگان، ارتباط با سایر دانشگاه‌هاست که با انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه‌های مشترک بین دانشگاه‌ها می‌توان در جهت تقویت هرچه بیشتر ارتباطات و بهره مندی از امکانات بصورت مشترک اقدامات مثبتی انجام داد.

از دیگر نکاتی که معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آن تاکید کرد، تقویت بین المللی سازی با برگزاری دوره کوتاه مدت (۱ماهه دوماهه) درصورت فراهم سازی بستر مناسب بود و افزود که این دوره‌ها همراه با دوره‌های بلندمدت برای جذب دانشجویان بین‌الملل می‌تواند نقش بسزایی در ارتقا سطح علمی و فرهنگی دانشگاه داشته باشد.

ایشان در ادامه بیان کرد مبنای هرتحولی نیروی انسانی است، بنابراین جذب و حفظ نیروی متخصص توانمند مهم‌ترین عامل در پیشرفت یک مجموعه خواهد بود..

در این جلسه ضمن معرفی علوم پزشکی وارستگان و اشاره به عملکرد و دستاوردهای مرکز توسط جناب آقای دکتر جهانگیر ریاست مرکز، پیشنهاداتی در خصوص همکاری های مشترک قابل انجام در حوزه پژوهش و فناوری بین طرفین ارائه شد.