نشست صمیمانه معاونت دانشجویی فرهنگی با روانشناسان مرکز مشاوره

به مناسبت روز روانشناس دکتر ذوالفقاری ، معاون دانشجویی فرهنگی علوم پزشکی وارستگان در دیداری با مسئول و کارشناسان دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان اذعان داشت رشد یک دانشگاه رخ نمیدهد مگر با حال خوب دانشجویان آنهم بی شک در گرو تلاشهای مشاوران آن دانشگاه خواهد بودزاری این مراسم تلاش کردند تشکر و قدردانی می‌نماید.

به مناسبت روز روانشناس دکتر ذوالفقاری ، معاون دانشجویی فرهنگی علوم پزشکی وارستگان در دیداری با مسئول و کارشناسان دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان اذعان داشت رشد یک دانشگاه رخ نمیدهد مگر با حال خوب دانشجویان آنهم بی شک در گرو تلاشهای مشاوران آن دانشگاه خواهد بود.
وی در ادامه گفت، رسالت همه مشاوران و روانشناسان این است که به سلامت روان دانشجویان نگاه ویژه ای داشته باشند و مطمئنا برکات این خدمات در زندگی شما نیز دیده خواهد شد.
در ادامه جلسه قائینی رئیس اداره مشاوره نیز ضمن تبریک روز روانشناس و هفته سلامت ، از تلاش های روانشناسان مجموعه تشکر ویژه داشت و از اینکه روانشناس های متعهد، مسئولیت پذیرو متخصصی ابزار خوشبختی کرد.
در ادامه هر یک از روانشناسان مرکز به صحبت پرداختند و مسائل و نقطه نظرهایشان را در خصوص فعالیت های دفتر مشاوره بیان کردند.
این جلسه با تقدیم هدیه ای برای تقدیر از روانشناسان مرکز به پایان رسید.