تهیه و توزیع ارزاق برای نیازمندان همزمان با شبهای قدر

برگزاری مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان ورودی 971

سه‌شنبه 22 فروردین همزمان با شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و شب‌های قدر کانون خیریه تبسم با همکاری کانون‌های فرهنگی و دانشجویان تعداد 18 بسته ارزاق را تهیه و بین نیازمندان توزیع کرد.

در این پویش تعداد 18 بسته شامل یک کیسه برنج 10 کیلویی، روغن، رب، ماکارونی، عدس، سویا، خرما و چای برای نیازمندان تهیه شد. برای تهیه این اقلام مجموعا 12429000 تومان هزینه شد که بخش عمده هزینه آن از بازارچه خیریه که در اسفند ماه برگزار شده بود تامین شد.

پس از تهیه اقلام خریداری شده با کمک دانشجویان بسته‌بندی و آماده‌سازی ارزاق صورت گرفت و پس از آن نیز توزیع پک‌ها توسط دانشجویان انجام شد. توزیع بسته‌ها با همکاری کانون خیریه علی ولی الله که حمایت از کودکان و خانواده‌های دارای فرزند معلول را بر عهده دارد صورت گرفت و این اقلام بین خانواده‌های نیازمند دارای فرزند معلول ساکن در مناطق کمتر برخوردار مشهد مانند توس انجام شد.

برای مشاهده گزارش تصویری این برنامه اینجا کلیک کنید.