دکتر جهانگیر

پیام تبریک رئیس علوم پزشکی وارستگان به مناسبت روز استاد

به نام آن که جان را فکرت آموخت / چراغ دل به نور جان برافروخت

دانش در دنیای امروز، نقشی بی‌بدیل ایفا می‌کند و کمتر عرصه زندگی انسانی است که برگرفته از دانش نباشد. اما کلید گنجینه دانش، در دستان استادان است. به این جهت سازندگان اصلی دنیای دانش بنیان امروزی، استادان هستند. دنیای امروز بیش از هر کسی وام‌دار استادان است، کسانی که آگاهانه این شغل والا را برگزیدند و آن را بر هر شغل دیگری ترجیح دادند تا بتوانند معمار زندگی نسل‌های آینده باشند.
همه ما هنگامی که به گذشته خود می‌نگریم می‌بینیم که اگر به هر موفقیت یا هدفی در زندگی خود رسیدیم، آن را مدیون آموزش و راهنمایی معلم یا استادی دلسوز بودیم. زیرا استادان تنها به آموزش دادن بسنده نمی‌کنند بلکه در شکل‌گیری منش و سرشت فردی، اجتماعی و شغلی دانشجویان نیز اثرگذارند.
بدینوسیله روز استاد را به همه معلمان و اساتید کشور به ویژه اعضای هیات علمی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و اساتید همکار با این مرکز تبریک و شادباش می‌گویم و از درگاه پروردگار که بزرگترین مربی انسانهاست، پیروزی روز افزون و سلامتی و بهروزی برای این عزیزان خواستارم.

🔸دکتر مصطفی جهانگیر
رئیس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان