اساتید برتر

اساتید برگزیده فراخوان خلاقیت و نوآوری در آموزش

معاونت آموزشی علوم پزشکی وارستگان برگزیدگان مسابقه خلاقیت و نوآوری آموزشی در هفته سرآمدی آموزش را اعلام کرد.دکتر مقبلی، دکتر حسن زاده، آقای مهدی شبان، دکتر صرافان و دکتر مظاهری به منظور افزایش کیفیت از شیوه های نوین تدریس استفاده کرده اند.

معاونت آموزشی علوم پزشکی وارستگان به مناسبت هفته سرآمدی آموزش از تمامی اساتید دعوت کرد تا خلاقیت های نوین آموزشی خود را در سال جاری برای واحد آموزش مجازی ارسال نمایند تا به 3 نمونه از خلاقیت های آموزشی برتر هدایای ارزنده ای اعطا شود.

برهمین اساس سرکار خانم دکتر مقبلی، به عنوان نفر اول اساتید برگزیده مسابقه خلاقیت های آموزشی علوم پزشکی وارستگان برگزیده شدند. دکتر مقبلی تدریس درس مبانی حسابداری و زبان عمومی HIT را برعهده داشته اند. دکترمقبلی با استفاده از ویدئو تعاملی و محتوای آکاردئونی در دروس مبانی حسابداری و زبان عمومی HIT و همچنین استفاده از بازی وارسازی در حوزه تکنولوژی در درس زبان عمومی HIT به خوبی توانسته اند از شیوه های نوین آموزشی جهت تدریس استفاده کنند. علاوه بر آن تولید فیلم بازی وارسازی برای درس زبان عمومی HIT و همچنین همکاری با دانشجویان برای تولید ویدئوی آموزشی خلاقانه در درس مبانی حسابداری از دیگر فعالیت های ایشان در جهت ارتقاء کیفیت آموزشی و جذب دانشجویان در آموزش های مجازی بوده است.

همچنین دکتر سپیده حسن زاده درس باکتری شناسی علوم آزمایشگاهی، دکتر محمدرضا مظاهری درس آزمایشگاه شبکه های کامپیوتر، دکتر عاطفه صرافان صادقی درس فیزیولوژی 1و2 و مهندس مهدی شبان برای درس مدیریت خدمات تغذیه دیگر اساتیدی بودند که با بکارگیری  شیوه های نوین تدریس توانسته اند از آموزش مجازی بهترین استفاده را داشته باشند و با تدریس خلاقانه دانشجویان را به دروس علاقمند نمایند.