تکنیک های افزایش حافظه و تمرکز در کارکنان و دانشجویان

روز سه شنبه مورخ 3 آبان 1401، جلسه ای با حضور استاد حیدری، مدرّس بین المللی دوره های تندخوانی و تقویت حافظه در مرکز علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید. در این جلسه که مدیر منابع انسانی، کارشناسان دفتر مشاوره و کارشناس مهارتکده حضور داشتند، به بررسی نقش تقویت حافظه و تمرکز در زندگی فردی، شغلی و تحصیلی افراد پرداخته شد.

استاد حیدری با اشاره بر اینکه سرانه مطالعه در ایران در مقایسه با سایر کشورها بسیار اندک است، بر لزوم بکارگیری تکنیک های تندخوانی و تقویت حافظه در راستای افزایش سرعت مطالعه و تمرکز تاکید نمودند. ایشان اذعان داشتند که سرعت مطالعه در بین ایرانی ها حدود 150 کلمه در یک دقیقه است در حالی که در ژاپن حدود1200 کلمه در یک دقیقه می باشد و این تفاوت در سرعت مطالعه، بسیار قابل تامل بوده و نیاز به برنامه ریزی و مدیریت تغییر دارد. استاد حیدری با اشاره به اینکه ما باید فنون مطالعه صحیح و مبتنی بر تندخوانی را به کارکنان و دانشجویان آموزش دهیم، بیان داشتند که آموزشِ مدیریت نمودن افکار مزاحم و افزایش تمرکز در محیط کاری؛ به قدری مهم است که سبب بالا رفتن بهره وری، کیفیت زندگی شغلی و فردی خواهد شد.

در پایانِ این جلسه، در خصوص همکاری های مشترک و برگزاری دوره ها و کارگاه های مرتبط با تقویت حافظه و تمرکز؛ برای کارکنان و دانشجویان در مرکز علوم پزشکی وارستگان بحث و تبادل نظر شد.