پایان دوره مقدماتی گویندگی و دوبلاژ

دوره گویندگی و دوبلاژ با تدریس خانم سمانه هادی گوینده تیزر، موشن و نریشن از از 26 آبان لغایت 10 آذر به مدت 3 جلسه با هدف آشنایی با اصول و فنون کاربردی فن بیان، تلفظ صحیح کلمات و مهارت‌ها و تکنیک‌های مختلف گویندگی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار گردید.

در جلسه اول این کارگاه کاربردی، دانشجویان با تنفس و تمرینات تنفسی، از بین بردن صدای تو دماغی، بیان درست، کشش های فکی،تمرینات مربوطه، اصلاح حروف، زبان‌ورزها، قدرت بیان و تمرین مشدد خوانی آشنا شدند.

در دومین جلسه که در تاریخ 3 آذر برگزار شد مطالبی از جمله ازبین بردن لهجه، بداهه گویی، تمرینات بداهه، خوب توصیف کردن، حس های نمایشی و اکت شادی به دانشجویان آموزش داده شد.

در آخرین جلسه که پنج شنبه 10 آذر برگزار شد علاوه بر مرور مطالب آموزش اده شده در جلسات پیشین، حس های نمایشی از جمله اکت شادی، اکت غم، اکت عصبانیت و همچنین نریشن خوانی (متن خوانی)، اصول خوانش و سرعت در خوانش همراه با تمرین در اختیار علاقمندان قرار گرفت.

دوره گویندگی و دوبلاژ با هدف تربیت نیروی انسانی مورد نیاز و ارائه آموزش های کاربردی مورد نیاز در عرصه گویندگی و دوبلاژ جهت همکاری با مراکزی چون صدا وسیما،برنامه های رادیویی،استودیو های دوبلاژ فیلم ،شرکت های فیلمسازی و تبلیغاتی و همچنین ارتقاء مهارت در فن بیان جهت بازیگران و مجریان برنامه های تلویزیونی و رادیویی طراحی گردیده و هنرجویان با مهارت ها و تکنیک های مختلف گویندگی ،فن بیان ( الفبای صوت و آوا، کنترل تنفس، تلفظ صحیح کلمات، تغییر ریتم و تن صدا و روش های القاء مفاهیم حسی به وسیله تغییر در شیوه بیان و آواها ) آشنا شده و ضمن آشنایی با اصول کاراستودیویی با متون خبری،ادبی،هنری،نظم،نثر و تحلیل موقعیت به وسیله تمرین های عملی وشیوه کارگاهی اداره کلاس ،در روان خوانی نیز تبحر خواهند یافت.پایان دوره مقدماتی گویندگی و دوبلاژ