پایان مسابقات ارائه به زبان انگلیسی و مشخص شدن برندگان

چهارشنبه 24 خرداد ماه مرحله پایانی مسابقه ارائه به زبان انگلیسی برگزار شد و گروه‌های برنده مشخص شدند.

مسابقات ارائه به زبان انگلیسی به همت انجمن علمی علوم آزمایشگاهی- کمیته پژوهشی در دو مرحله با حضور 11 گروه برگزار گردید. در این مسابقات که استاد آگنج – خانم دکتر مقبلی، خانم عارفه چراغچی و اقای سرویها به عنوان داور حضور داشتند در مرحله اول از بین ۱۱ گروه شرکت کننده ۷ گروه به مرحله دوم راه یافتند و در نهایت ۳ گروه به عنوان برندگان این مسابقه مشخص شدند و جوایز برندگان که برای گروه اول مبلغ یک میلیون و هشتصد هزار تومان، گروه دوم یک میلیون و پانصدهزار تومان و گروه سوم یک میلیون و دویست هزار تومان بود با حضور دکتر ذوالفقاری- معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر دهباشی- مسئول فعالیت‌هایی دانشجویی گروه و سایر اساتید و داوران به برندگان اهدا شد.

گروه‌های اول تا سوم به شرح زیر مشخص شدند.

گروه ها:

🥇1) RiFa
ریحانه عبیدی، فاطمه احسانی

🥈2) The A Team
شادی جورکش، سارا سیدی

🥉3) Lab Comrades
نیوشا آینه‌بیگی، نیلوفر کاظمی

برای مشاهده گزارش تصویری این برنامه اینجا کلیک کنید.