شرکت علوم پزشکی وارستگان در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

مشارکت علوم پزشکی وارستگان در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در مرکز همایش های بین المللی رازی با حضور بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور، ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت برگزار شد.
شعار امسال همایش آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه است و محور های آن شامل توسعه و بازنگری برنامه های درسی منطبق با نیازهای اجتماعی، کیفیت آموزش بالینی، آموزش علوم پزشکی دانشجو محور، اخلاق حرفه ای در آموزش علوم پزشکی و فناوری های نوین آموزشی می باشد.
همچنین جشنواره شهید مطهری نیز در شش حیطه یاددهی و یادگیری، ارزشیابی، طراحی و تولید محصولات داخلی و تدوین و بازنگری برنامه های آموزشی در دو مرحله دانشگاهی و کشوری و شش بخش داوری با حضور ۸۹ داور برگزار شد. تعداد دانشگاه های علوم پزشکی ۷۰ دانشگاه هستند که ۵۴ دانشگاه در این جشنواره شرکت کرده اند، وجود فرآیند های برگزیده با پراکندگی جغرافیایی در سراسر کشور از ویژگی های مهم این جشنواره بود.
در حاشیه همایش نیز کلان مناطق آمایشی کشور با برپایی غرفه آخرین دستاوردهای آموزشی خود را در معرض دید صاحبنظران قراردادند. علوم پزشکی وارستگان هم همانند سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور با شرکت در همایش، جشنواره و غرفه کلان منطقه 9 حضور موثری داشته و آخرین دستاوردهای آموزشی خود را عرضه کرد.