بازدید نماینده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کارشناس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از کمیته تحقیقات مرکز علوم پزشکی وارستگان

دکتر سحاب نماینده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه خانم بشرویی کارشناس کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روز سه شنبه 6 تیرماه از دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی وارستگان بازدید و گفتگویی با دانشجویان عضو کمیته تحقیقات دانشجویی انجام دادند.
دانشجویان در این گفتگو از ایده های پژوهشی و فناورانه خود در چهارچوب فعالیت های کمیته تحقیقات صحبت کردند و کارهای پژوهشی انجام شده توسط دانشجویان کمیته تحقیقات که از طریق سایر انجمن ها و به صورت آزاد انجام شده بود را معرفی کردند.
در این راستا دکتر مقبلی مدیریت پژوهش و فناوری مرکز علوم پزشکی وارستگان، امکانات و زیرساختهای موجود برای کمیته تحقیقات دانشجویی را معرفی کرد و از فرصت های مرکز علوم پزشکی وارستگان نام برد.