به استقبال بهار در وارستگان

همزمان با آغاز ترم جدید معاونت دانشجویی فرهنگی با همکاری کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی غرفه‌های معرفی گروه‌های دانشجویی، بازارچه خیریه، مسابقه و بازی محیطی و اجرای تئاتر و موسیقی را برگزار کرد.

در این بازارچه کانون‌های مختلفی از جمله کانون میکروفون، محیط زیست زمین،قرآن و عترت ماوا، هنرهای تجسمی شاهکار، موسیقی دل کوک، تئاتر آپاما، فیلم و کتاب همنشین، همتایاران سلامت روان، هلال احمر، شعر و ادب انارستان و کانون خیریه تبسم حضور داشتند.

در کانون فیلم و کتاب همنشین و کانون شعر و ادب انارستان دانشجویان در یک غرفه پر از شعر، کتاب و حال خوب، کتاب خریدند، هدیه گرفتند و یا کتاب‌های خود را به این کانون‌ها سپردند تا با 35% تخفیف فروخته شود و مبلغ آن تقدیم خیریه شود.

در غرفه کانون محیط زیست زمین دانشجویان با دادن درب بطری‌های خود جایزه دریافت کردند و علاوه برآن میتوانستن ساک‌های پارچه‌ای دوستدار محیط زیست یا کاکتوس و گیاهان زینتی را از این غرفه تهیه کنند.

کانون قرآن و عترت ماوا برای دانشجویان محصولات فرهنگی از جمله قرآن‌های نفیس تهیه کرده بود. کانون همتایاران سلامت روان با همکاری دفتر مشاوره تست‌های استرس و اضطراب را در اختیار دانشجویان قرار داده و کانون هلال احمر نیز ثبت‌نام و عضوگیری دانشجویان را در تاریخ 8 و 9 اسفند برای دانشجویان فراهم کرد. در غرفه موسیقی هم امکان استفاده از آلات موسیقی برای افراد فراهم گردید.

از جمله غرفه‌هایی که بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت، غرفه کانون تازه تاسیس هنرهای تجسمی بود که در آن دانشجویان با همکاری یکدیگر طراحی تهیه شده توسط اعضای این کانون را تکمیل کردند و علاوه بر آن تابلوهای ویترا نیز توسط خانم زهرا رحیمی تهیه شد و برای فروش در اختیار دانشجویان قرار گرفت.

درنهایت در غرفه تبسم غذا و کیک و خوراکی‌های محلی که توسط دانشجویان تهیه شده بود به فروش رسید.

همچنین انجمن‌های علمی کنترل کیفی، علوم تغذیه، فناوری اطلاعات سلامت و علوم آزمایشگاهی نیز حضور داشتند و با برگزاری مسابقات علمی و تهیه بروشورهای علمی به معرفی انجمن‌های علمی و عضوگیری دانشجویان پرداختند. کمیته‌ی تحقیقات و پژوهش نیز درمورد فعالیت های پژوهشی و مقاله نویسی به دانشجویان ارائه دادند. انجمن ورزش و تفریح با برگزاری مسابقات دارت و پانتومیم فضایی هیجان‌انگیز و شاد را برای دانشجویان فراهم کرد.

برای مشاهده گزارش تصویری روز اول بازارچه اینجا کلیک کنید.