بازدید بورد تخصصی گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

یکشنبه 11 دی ماه اعضای بورد تخصصی گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی-دکتر تبریزی، دکتر روانگرد و دکتر وفائی – به منظور امکان سنجی ظرفیت‌های علوم پزشکی وارستگان در خصوص تربیت دانشجویان مقطع کارشناسی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از این گروه بازدید کردند و امکانات،  فضاهای آموزشی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با گروه را در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان مورد ارزیابی قرار دادند

در ابتدای این نشست دکتر جهانگیر- رئیس مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان ضمن خیر مقدم به حاضرین به معرفی علوم پزشکی وارستگان پرداخت و گزارشی در خصوص عملکرد علوم پزشکی وارستگان ارائه نمود. در این گزارش، وی با اشاره به آمار بالای قبولی دانش آموختگان علوم پزشکی وارستگان در کنکور وزارت بهداشت در دانشگاه‌های برتر کشور، این آمار را نشان دهنده کیفیت بالای آموزشی در این مرکز عنوان کرده و ادامه داد اکثریت فارغ‌التحصیلان این مرکز جذب بازار کار شده‌اند که نشانگر متمایز بودن علوم پزشکی وارستگان در راستای هدف مهارت محوری و تقویت آن در میان دانشجویان بوده است و در ادامه دکتر کیفی- معاون آموزشی به معرفی اعضای هیات علمی و امکانات این گروه و اقدامات انجام شده برای بهبود کیفی و کمی هر چه بیشتر در این رشته پرداخت و پس از آن اعضای هیات علمی در رابطه با اهمیت تاسیس این رشته، نیاز بازار کار به تربیت دانشجویان این رشته و همچنین چالش‌ها و مسائل پیش روی این گروه به بحث و تبادل نظر داشتند. در نهایت بازدید از فضاها و امکانات علوم پزشکی وارستگان توسط اعضای بورد، اعضای هیات علمی، ریاست مرکز و معاون آموزشی مرکز انجام شد.
لازم به ذکر است تا پایان سال 1401 نظر هیات بورد در خصوص این رشته مشخص خواهد شد.

مشاهده گزارش تصویری این بازدید