بازدید از دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان

روز چهارشنبه 17خرداد ماه مرکز آموزش عالی وارستگان میزبان دکتر حاجی وثوق رییس کلان منطقه 9 بود. این جلسه به منظور بازدید و بررسی عملکرد دفتر مشاوره وارستگان انجام شد.

هدف از بازدید و بررسی بهبود بهتر عملکرد دفاتر مشاوره در منطقه 9 میباشد که از همه دانشگاه ها این بازدید و بررسی عملکرد انجام میشود. در این جلسه قایینی مسئول دفتر مشاوره وارستگان به ارائه عملکرد دفتر مشاوره یکسال اخیر پرداخت و از برنامه های اجرا شده در مناسبت های مختلف صحبت کرد همچنین به برنامه هایی که در سال جدید برنامه ریزی شده پرداخته شد.
پس از بررسی شاخص های دفتر مشاوره در سیستم رتبه بندی، فرابر مرکز مشاوره ، مستندات مربوط به کارگاه‌ها و پرونده های دانشجویان بررسی گردید
در ادامه دکتر حاج وثوق از اتاق های مشاوره بازدیدی داشتند که بسیار مطلوب ایشان بود.
پس از بازدید جلسه ای با معاون فرهنگی دانشجویی دکتر ذوالفقاری برگزار گردید در جلسه با معاون حاج وثوق به ارائه چالش ها، نقاط قوت و نقات قابل بهبود دفتر مشاوره علوم پزشکی وارستگان پرداخت از جمله :خرید تست های روانشناختی آنلاین، بهتر شدن ثبت مشاوره های هات لاین در فرابر و …