کسب مقام سوم در مسابقه علم کاوی اتحادیه زیست شناسان ایران

کسب مقام سوم در مرحله ششم مسابقه علم کاوی اتحاد زیست شناسان ایران

دانشجویان پرتلاش و فعال رشته علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی وارستگان، موفق به کسب رتبه سوم در ششمین دوره مسابقه کشوری علم کاوی شدند که توسط اتحاد زیست شناسان ایران برگزار شدند.ضمن عرض تبریک به این دانشجویان، برایشان آرزوی موفقیت و پیروزی داریم.
شرکت کنندگان این مسابقه خانم ها و آقایان:
الهه خدابنده
نادیا حصاری
محمدرضا رستم نژاد
میثم بیرمی
پویاغروی
دنیا عظیمی
مریم روح بخش فعال نژاد
ساجده فولادی
اسما وظیفه دار
مبیناکاشکی
مهسا زارعی
ایمان سلیمان پور
مهدیه ضمیری
آیدا سیاوشی
نادیا رمضانی

لازم به ذکر است، مسابقه «علم‌کاوی» با هدف معرفی دستاوردهای علمی دانشمندان بزرگ جهان در چند مرحله برگزار می‌شود و در آن علاقه‌مندان می‌توانند در یک مرحله (معرفی یک دانشمند) یا در همه مراحل (معرفی هشت دانشمند) شرکت کنند. همچنین فراخوان هر مرحله از مسابقه در شبکه‌های اجتماعی جایزه مصطفی(ص) منتشر خواهد شد و شرکت‌کنندگان می‌توانند محتوای خود را در چهار قالب پادکست، ویدئو، گرافیک و محتوای متنی به‌صورت پست طراحی‌شده‌ در شبکه‌های اجتماعی تهیه کنند و سپس این محتوا را در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی به دو صورت پست یا استوری و با دو هشتگ #علم_کاوی و #Mustafaprize همرسانی کنند.