کارگاه تندخوانی

پایان دوره مقدماتی کارگاه تندخوان شو !

به همت واحد مدیریت منابع انسانی و برنامه ریزی، دفتر مشاوره و مهارتکده، آخرین جلسه کارگاه تندخوان شو، با هدف آموزش تکنیک های جدید مطالعه و تقویت حافظه و تمرکز در تاریخ دوشنبه 30 آبان 1401 در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، در میان دانشجویان، برگزار گردید. این کارگاه، توسط استاد حیدری، مدرس بین المللی دوره های تندخوانی و تقویت حافظه، ارائه شده و دوره مقدماتی این کارگاه، به پایان رسید.
در این کارگاه، استاد حیدری ابتدا توضیحاتی اجمالی در مورد نکات مهم مطرح شده در جلسه قبل، بیان نمودند و سپس تکنیک خط بری چشمی را با دانشجویان تکرار و تمرین کردند. در ادامه، “تکنیک خط بری با درک” را توضیح داده و قوانین این تکنیک را تبیین کردند. ایشان بر سوالی خوانی، کلیدنویسی و مرور کلیدها به عنوان سه عامل مهم در “تکنیک سوال و یادگیری مطالب سخت”، اشاره داشتند. استاد حیدری، با توضیح نحوه خلاصه نمودن کتاب، بر اهمیت خلاصه نویسی در یادگیری و تقویت حافظه تاکید داشته و اذعان نمودند که ابتدا باید شاخه های اصلی موضوعات را مشخص نمایید و تمرین به خاطر سپاری را هر شب به مدت 15 دقیقه تکرار و تمرین کنید. در ادامه این کارگاه، دانشجویان “تکنیک خط بری با درک” از روی کتاب و ماساژ چشمی را به صورت عملیاتی تکرار نمودند.