بازدید نماینده محترم کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی

اعلام موافقت با راه اندازی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی در علوم پزشکی وارستگان

با افتخار به اطلاع دانشجویان عزیز و اعضای کمیته تحقیقات دانشگاه می‌رسانیم:

پیرو درخواست مبنی بر راه اندازی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی و بازدید جناب آقای دکتر سحاب ، نماینده محترم کمیته کشوری تحقیقات و فناوری دانشجویی در مورخ سه‌شنبه ۶ تیرماه سال ۱۴۰۲ از دانشکده علوم پزشکی وارستگان؛ با رعایت استاندارهای لازم در جهت پیشبرد فعالیت های دانشجویی در راستای اهداف کمیته کشوری، با راه اندازی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی این دانشگاه، موافقت به عمل آمد.

لازم به ذکر است کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی وارستگان تحت حمایت و نظارت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با هدف تسهیل تحقیقات و پژوهش های دانشجویی و ترویج و ارتقای فرهنگ پژوهش بین دانشجویان ، وبر اساس قوانین و رسالت‌های دانشگاه و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور تاسیس گردید.

ساختار فعلی کمیته مرکزی تحقیقات دانشجویی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، متشکل از سرپرست، دبیر، شورای مرکزی، شورای پژوهشی، و چهار کارگروه پژوهش، فناوری، روابط عمومی و توانمند سازی می باشد.