چگونه وزن کم کنیم

چگونه وزن خود را کنترل کنیم؟

به همت عضو هیأت علمی گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان و واحد مدیریت منابع انسانی، در راستای انجام رسالت‌ اجتماعی مرکز، روز سه‌شنبه مورخه 17 مرداد ماه 1402، ”سخنرانی با موضوع چگونه وزن خود را کنترل کنیم به همراه میز خدمت سلامت“ در پایگاه بسیج کریمه اهل بیت (س) واقع در مسجد امام علی‌النقی (ع) برگزار گردید. در این سخنرانی که تعدادی از دانشجویان رشته علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان نیز حضور داشتند، خانم دکتر نوری در خصوص عادت‌های صحیح غذا خوردن، روش‌های کاهش وزن و حفظ وزن در طولانی مدت و … مطالبی را بیان کردند. در ادامه خدمات سلامت از قبیل بررسی و تفسیر برگه‌ی آزمایش خون، اندازه‌گیری فشار خون و ارائه‌ی توصیه‌های پزشکی و تغذیه‌ای به بانوان حاضر در جلسه ارائه گردید. شایان ذکر است که این جلسه با استقبال بسیار خوب بانوان پایگاه بسیج کریمه اهل بیت (س) همراه بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید

How to control your weight