ارزیابی وضعیت تغذیه 600 کودک و نوجوان توسط دانشجویان تغذیه وارستگان

مشارکت علوم پزشکی وارستگان در کمپین بزرگ سلامت مادر و کودک

علوم پزشکی وارستگان در کمپین سلامت مادر و کودک در ۴ حیطه مشاوره تغذیه ، دارویی ، بینایی سنجی ، اضطراب کودک و سلامت فرزندپروری مادر  مشارکت کرد . این برنامه در روزهای ۶ ام تا ۸ ام دی ماه در مکان فرهنگسرای کودک و آینده پارک کوهسنگی به همت انجمن علمی دانشکده داروسازی علوم پزشکی مشهد با همکاری معاونت غذا و دارو ، انجمن علمی تغذیه علوم پزشکی وارستگان ، انجمن علمی تغذیه و بینایی سنجی و اداره مشاوره سلامت و روان دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دانشجویان تغذیه وارستگان به ارزیابی وضعیت تغذیه 600 کودک و نوجوان 5-17 ساله پرداختند و بر اساس صدک های رشدی ایشان آموزش های لازم برای بهبود وضعیت تغذیه این گروه سنی داده شد.دانشجویان تغذیه وارستگان به ارزیابی وضعیت تغذیه 600 کودک و نوجوان 5-17 ساله پرداختند و بر اساس صدک های رشدی ایشان آموزش های لازم برای بهبود وضعیت تغذیه این گروه سنی داده شد.