مرکز خدمات جامع سلامت شهری اباعبدالله الحسین

کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر ویژه مادران باردار

گروه علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان در راستای انجام رسالت‌ اجتماعی مرکز دو جلسه کارگاه آموزشی با موضوع ترویج تغذیه با شیرمادر برای مادران باردار در مرکز خدمات جامع سلامت شهری اباعبدالله الحسین (ع) برگزار کرد. این جلسات برای مراجعه کنندگان به مرکز خدمات جامع سلامت شهری اباعبدالله الحسین (ع) با همکاری دانشجویان دانشگاه خانم ها بیتا صابری و ذاکری فر زیر نظر دکتر محمد نصرتی و همچنین خانم دکتر نوری عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه علوم پزشکی برگزار گردید.

لازم به ذکر است گروه علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان پیش از این نیز با همکاری سرکار خانم دکتر نوری عضو هیات علمی این گروه برنامه های مختلفی را در راستای اهداف اجتماعی مرکز و آگاهی بخشی عموم مردم برگزار کرده است که از جمله این برنامه ها میتوان به برپایی میز خدمت در پایگاه بسیج کریمه اهل بیت (س)درخصوص نحوه کنترل وزن و همچنین برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی در مسجد امام حسین (ع) اشاره کرد.