جلسه با جمعیت حمایت از بهبود یافتگان

ایفای نقش مسئولیت اجتماعی در همکاری با جمعیت حمایت از بهبود یافتگان (SRS)

سه شنبه 11 مرداد 1401 جلسه‌ای با مدیر جمعیت حمایت از بهبود یافتگان (SRS) – دکتر داوودی مقدم و مدیر اجرایی- خانم هوشیار با حضور کلیه اعضای هیات علمی گروه تغذیه و مدیریت پژوهش و فناوری و روابط بین الملل علوم پزشکی وارستگان- دکتر مقبلی برگزار گردید و گزارشی از اقدامات قابل انجام جهت همکاری مشترک گروه تغذیه در جهت ایفای نقش مسئولیت اجتماعی بیان شد. SRS با حمایت کمیته بین المللی صلیب سرخ در گلشهر مشهد مستقر می‌باشد.

در ابتدای این جلسه‌، دکتر داوودی مقدم به معرفی پروژه‌های اجرایی در SRS پرداخت و در ادامه دکتر دهری به معرفی و قابلیت‌های اعضای هیات علمی گروه تغذیه در راستای همکاری جهت ارائه خدمات مشاوره تغذیه و انجام طرح‌های جامعه محور با همکاری دانشجویان پرداخت. در ادامه از کارهای مشترک قابل انجام از سوی علوم پزشکی وارستگان و SRS مانند شروع طرحهای تغذیه برای مادران باردار، انجام کارهای حمایتی و همچنین امکان جذب دانشجوی اتباع در قالب تفاهم نامه صحبت شد.

از جمله مهمترین مشکلات مطرح شده، مسائل سوء رشد، کم خونی، تغذیه نادرست در بیماران دیابتی بود که با همفکری با اساتید تغذیه قرار بر آن شد تا طرح های حمایتی برای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی در منطقه گلشهر اجرا شود. از جمله همکاریهای مشترک دیگری که خانم زارعی مطرح کردند، برگزاری کارگاههای آموزشی جهت افزایش آگاهی تغذیه برای ساکنین منطقه گلشهر بود.

در انتها دکتر مقبلی از حمایت دانشجویان متقاضی بین الملل بسیار استقبال کرد و قرار بر آن شد تا با استعلام از اداره کل اتباع استان، این موضوع از سمت SRS پیگیری شود.
لازم به ذکر است، جمعیت حمایت از بهبودیافتگان موسسه ای غیردولتی، غیرسیاسی، مستقل و مردم نهاد است که همسو با اهداف والای انسان دوستی و با صیانت و حفظ کرامت انسانی و بدون تبعیض در کمک به همنوع، در حوزه ی توانمندسازی، پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی و ارتقاء سطح سلامت، در سطح ملی و بین الملل فعالیت می کند و با عملکردی شفاف، پاسخگوی دقیق به نیکوکاران و حامیان خیراندیش است.