انجمن علمی

انجمن علمی علوم آزمایشگاهی باید همواره یک انجمن پویا و خودجوش باشد

در روز چهارشنبه مورخ 30 شهریورماه 1401 جلسه انجمن علمی دانشجویی علوم آزمایشگاهی مرکز علوم پزشکی وارستگان، با حضور مسئول انجمن علمی خانم دکتر ده باشی، دبیر انجمن و سرپرست ها و اعضای فعال هر کمیته برگزار شد. در این جلسه به کارهای انجام شده در تابستان و همچنین برنامه هایی که انجمن در آینده قرار است انجام دهد،پرداخته شد. یکی از مهم ترین مواردی که در این جلسه مطرح شد این بود که انجمن علمی علوم آزمایشگاهی باید همواره یک انجمن پویا و خودجوش باشد.

برنامه ریزی درباره چگونگی انجام شدن مسابقات علمی مرتبط با علوم آزمایشگاهی و نقاط ضعف و قوت نشریه علمی لبوسیت بود، که با نظرات خانم دکتر ده باشی، آقای حسن دخت و سایر سرپرست ها و اعضای فعال همراه بود. از آنجا که انجمن علمی به پایان این دوره خود می رسد و کاندیداهای جدید مشخص شدند؛ در پایان این جلسه خانم دکتر ده باشی و آقای حسن دخت صحبتی با کاندیداهای دوره جدید انجمن داشتند و از آنها برنامه هایی که برای دوره جدید دارند را جویا شدند. در اهداف بیان شده از سوی کاندیداها، یک هدف کلیدی بین آنها مشترک بود؛ و آن این بود که تغییرات و تحولات باید به سمتی بروند تا انجمن علمی تبدیل به یک انجمن پویا و خودجوش بشود و دانشجویان ترغیب به فعالیت و ایجاد تفکراتی تازه و نو در انجمن بشوند.