جلسه صمیمانه رئیس علوم پزشکی وارستگان با کارمندان و اعضای هیات علمی

دکتر مصطفی جهانگیر، رئیس علوم پزشکی وارستگان چهارشنبه 27 مهر و یکشنبه مورخ 1 آبان 1401 در جلساتی جداگانه با حضور کارمندان و اعضای هیات علمی، ضمن تاکید بر ارزشمند بودن منابع انسانی و اشاره به جو صمیمی حاکم بین اعضای هیات علمی و کارکنان درخصوص اهمیت فضای گفتگو و ارائه انتقادات و پیشنهادات در ارتقای یک دانشگاه گفت: نباید انتقادات و پیشنهادات اعضای هیات علمی و کارکنان به جلسات بازخورد سالیانه انتقال یابد بلکه باید تلاش شود که ایده ها، صحبت ها و انتقادات سازنده به ریاست و یا معاونت آموزشی و یا حتی به مدیران گروه منتقل گردد.

رئیس علوم پزشکی وارستگان، با اشاره به اهمیت مدیریت هیجانات در بین اعضای هیات علمی و کارکنان و همچنین دانشجویان، اذعان داشتند که ما می خواهیم در وارستگان، یک محیط کم استرس و کم اضطراب ایجاد شود و همکاران را به صبر و تحمل و مدیریت بهتر هیجانات دعوت نمودند. ایشان با تاکید بر داشتن رفتار حرفه ای در دانشگاه؛ بر گردش شغلی به عنوان راهکاری مهم در کسب تجربه و دانش اشاره کردند. دکتر جهانگیر بیان نمودند که دلسوزی و تعلق خاطر و ایده پردازی برای رشد و بالندگی یک دانشگاه لازم بوده و نباید کارها به دقیقه نود بیفتد. لذا بایستی برای کارها، برنامه ریزی شده و به موقع انجام گیرد. از این رو، داشتن تفکر ریسک و بحران در برنامه ریزی و مدیریت کارها حائز اهمیت می باشد.

در ادامه این جلسه، خانم دکتر فاطمه کیفی، معاون آموزشی علوم پزشکی وارستگان، ضمن تقدیر از همکاران هیات علمی در جلسات ارزیابیOKR بیان نمودند که بهتر است برنامه ها و فعالیت ها طوری برنامه ریزی و پیش برده شود که در برنامه OKRجدید، پیشرفت خوبی داشته باشیم. ایشان بر ارسال به موقع گزارشات توسط اعضای هیات علمی تاکید نمودند و اذعان داشتند که درخواست معاونت آموزشی این است که اگر مشکلی در کلاس ها به لحاظ امکانات و تجهیزات و … مشاهده می شود، حتما اعلام کنند تا بتوانیم به اهداف آموزشی خود با کارایی و اثربخشی بالایی برسیم.

برای مشاهده گزارش تصویری این جلسه اینجا کلیک کنید