دکتر خریدار

کارگاه زندگی و تحصیل یک دانشجوی ایرانی در خارج از کشور (دانمارک)

کارگاه تجربیات زندگی و تحصیل یک دانشجوی ایرانی در خارج از کشور (دانمارک)

به مناسبت 16 آذر و بزرگداشت روز دانشجو، “کارگاه زندگی و تحصیل یک دانشجوی ایرانی در خارج از کشور” به همت واحد مدیریت منابع انسانی و مدیریت روابط عمومی، در روز چهارشنبه مورخ 16 آذر 1401 در مرکز علوم پزشکی وارستگان برگزار گردید. در این کارگاه، خانم دکتر فاطمه خریدار، مدرس دانشگاه و پژوهشگر، درباره تجربیات دوره فرصت مطالعاتی خود در مقطع دکتری در کشور دانمارک، سخنرانی نمودند. در ابتدای این کارگاه، ایشان توضیحاتی کلی در خصوص فرهنگ و رفتار مردم دانمارک، موقعیت جغرافیایی این کشور، جمعیت، زبان و واحد پول آن ها، هزینه های زندگی، سیستم حمل و نقل، سیستم بهداشت و درمان و … بیان داشتند. سپس درباره دانشگاه‌های دانمارک و سیستم آموزشی این کشور، با دانشجویان گفتگو کردند. در انتهای این کارگاه، دانشجویان سوالات خود را در خصوص تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در خارج از کشور، مطرح نمودند.

کارگاه زندگی و تحصیل یک دانشجوی ایرانی در خارج از کشور (دانمارک)