برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی در مسجد الغدیر

به همت عضو هیأت علمی گروه تغذیه مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان، در راستای انجام رسالت‌ اجتماعی مرکز، روز سه‌شنبه مورخه 30 خرداد ماه 1402، ”برنامه‌ی آموزش اصول صحیح انتخاب، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی“ در مسجد الغدیر برگزار گردید. در ابتدای برنامه خانم دکتر نوری مقدمه‌ای در خصوص نقش و اهمیت تغذیه در سلامت افراد و پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها بیان کردند. در ادامه، یکی از دانشجویان رشته علوم تغذیه علوم پزشکی وارستگان مطالبی در خصوص اصول صحیح انتخاب و خریداری، نگهداری و آماده‌سازی مواد غذایی را آموزش دادند و در انتها به سؤالات حضار پاسخ داده شد.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!