اشکالات رایج در نامه نگاری اداری

اشکالات رایج در نامه نگاری اداری و دانستنی های غذایی، موضوعات این هفته واراتاک


در آخرین هفته کاری مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان پیش از تعطیلات تابستانی، واحد توسعه منابع و نیروی انسانی آخرین نشست واراتاکی خود را برگزار کرد
نوشتن نامه اداری شبیه به نامه‌های معمولی و دوستانه نیست. نامه نگاری اداری آئین و روشی دارد که آن را از سایر شیوه‌های نگارش متمایز می‌کند. اگر برای اداره یا ارگان خاصی از سبک نگارش نامه معمولی استفاده کنیم، این کار نوعی توهین محسوب می‌شود. به همین علت باید در نگارش یک نامه اداری برخی نکات ریز و درشت رعایت شود تا از نامه ما، سوء برداشت نگردد. نامه‌های اداری باید با رعایت نهایت ادب و احترام نگارش شود، خصوصا اگر نامه برای شخصی بالا دست و یا ارگان مهمی نوشته می‌شود.
در نشست این هفته واراتاک شکرالله نعمتی مدیر امور آموزشی در خصوص مکاتبات اداری و اشکالات رایج در نامه های اداری نکاتی را مطرح کردند که هر فرد می بایست در نوشتن نامه های اداری رعایت کند. ازجمله  اینکه افرادی که نامه را ارسال می کنند می بایست پاراف نامه را امضا کنند و همچنین به اینکه نکته اشاره شد که سمت ها و مسئولیت های افراد در عناوین نامه ها باید به دقت انتخاب شود بعنوان مثال کلمه «ریاست»هنگامی استفاده می گردد که مدیریک بخش ناشناخته است و هنگامی که مدیر بخش شناخته شده باشد این کلمه به «مدیر محترم» باید تغییر یاید.

در بخش دوم واراتاک خانم پزنیان پزشکی مدیر گروه سابق علوم تغذیه و معاون فعلی واحد پژوهش در دانشکده به توضیحات در خصوص نحوه نگهداری و استفاده انواع مواد خوراکی از جمله گوشت، روغن، لبنیات و نان پرداختند. در ابتدا توضیحاتی در خصوص انواع نان ها و اینکه بهتر است  افراد نان سبوس دار استفاده کنند صحبت شد که در همین راستا وی به توضیحاتی در خصوص انواع دلایل تردی گوشت پرداختند. نکته جالب توجه دیگری که در همین حین از سمت وی مطرح گردید در خصوص گوشت مرغ هست که این شاعبه در بین عامه مردم هست که به علت تزریق هورمون نباید قسمت هایی از گوشت را استفاده کرد که خانم دکتر کاملا توضیح دادند به علت گرانی هورمون ها این کار به هیچ وجه صرفه اقتصادی برای مرغداری های صنعتی نداشته و این کار انجام نمی شود.

در ادامه بحث دانستنیهای غذایی ایشان به توضیح در خصوص لبنیات پرداختند واشاره کردند که به علت عدم نظارت صحیح بر نحوه تهیه و نگهداری لبنیات سنتی استفاده از انها توصیه نمی گردد و احتمال تب مالت در اقشار جامعه را بالا می برد. به همین علت به شدت توصیه می شود تا افراد از لبنیات صنعتی که پاستوریزه هم هستند استفاده کنند و مطمئن باشند که ایه گونه نگهدارنده ای نیز در صنعت لبنیات کشور وجود ندارد.
در انتها نیز به موضوع داغ روغن ها اشاره گردید. با این محتوا که استفاده از روغنهای دانه های گیاهی مانند کنجد که در فروشگاه هایی در حضور خود افراد مراحل تهیه آنها انجام می شود به هیچ عنوان برای استفاده پخت و پز مناسب نیستند و افراد می بایست برای پخت و پز از روغن های مایع مانند کلزا و آفتاب گردان استفاده کنند. به این علت که روغ های بکر طول مدت استفاده کمی دارند و به هیچ وجه برای گرم کردن مناسب نیستند.
این نشست نیز مانند واراتاک های گذشته با ابراز نظر و تشریک ایده  و نظرات افراد شرکت کننده برگزار گردید که بسیار نیز مورد استقابال قرار گرفت و افراد در این میان نیز سوالات تغذیه ای خود را از مدیریت واحد پژوهش دانشکده در خصوص پالم، انواع روغن های جامد و حیوانی و … نیز پرسیدند.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!