بازدید از نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی

بازدید از نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی به همت انجمن‌ علمی کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان

بیست و سومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی ، ماشین آلات و تجهیزات وابسته آیفود مشهد از روز ۱ تا ۴ آذر ماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاه بین المللی مشهد ، شروع به فعالیت کرد. به همین منظور به همت انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی، بازدید از دستاوردهای این نمایشگاه در تاریخ ۴ آذر ماه ۱۴۰۲ با حضور اساتید و دانشجویان علاقمندِ حوزه غذا برگزار شد.
در این رویداد  که 145 شرکت‌کننده فعال در حوزه صنایع غذایی جهت معرفی محصولات و آخرین دستاوردهای خود حضور داشتند، دانشجویان در طی بازدید؛ با نحوه کارکرد دستگاه های مختلف در کارخانه ها و ایده های خلاقانه برای نحوه ی جایگزین کردن مواد اولیه دارای ارزش غذایی بالا بجای مواد اولیه دارایِ افزودنی های ناسالم و مضر آشنا شده و از نزدیک با صاحبان این مشاغل به بحث و گفتگو پرداختند.

انجمن علمی کنترل کیفی و بهداشتی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان