برگزاری دومین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی گروه صنایع غذایی در سال 1404
گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، با افتخار اعلام میکند که دومین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی خود را در تاریخ 22 خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار کرد. این سمینارها با هدف ارتقاء دانش و تبادل تجربیات در زمینه صنعت غذا طراحی شدهاند.
در این جلسه:
- علیرضا اسماعیل زاده به ارزیابی استخراج فوق بحرانی دی اکسیدکربن بر خواص فیتوکمیکال ها پرداخت.
- نازنین نیکخوی نیز کاربرد اسپیرولینا در بسته بندی موادغذایی را بررسی کرد.
در این سمینار، اعضای هیئت علمی علوم صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) به داوری و نقد مطالب علمی و تجربی این سمینارها پرداختند. همچنین، فرصتی برای بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان فراهم شد.