ادامه برگزاری سلسله ژورنال کلاب های علوم و صنایع غذایی
پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴، دو ارائه تخصصی در قالب نشست ژورنالکلاب گروه علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) برگزار شد.
در بخش اول، ابوالفضل کدخدا و محمد آذرکمان با راهنمایی دکتر هما بقائی موضوع
«ویژگیهای آنتیاکسیدانی محصول خشکشده انجمادی مخلوط میوهها و سبزیجات (MISS FREEZY) با استفاده از روش لیوفیلیزاسیون» را ارائه کردند.
در بخش دوم، مهلا چزگی و امیررضا دانشمندی با راهنمایی دکتر پرنیان پزشکی ارائهای با عنوان
«ارزش غذایی و عمر ماندگاری همبرگر ترکیبی (کپور علفخوار و گوشت قرمز) در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد» را ارائه دادند.
این برنامه با حضور فعال دانشجویان گرایش کنترل کیفی و بهداشتی برگزار شد. هدف از برگزاری این نشستها، ارتقای توان علمی، تقویت مهارت تحلیل مقالات و تشویق دانشجویان به بهکارگیری یافتههای پژوهشی در توسعه محصولات غذایی سالمتر است.
🔶 انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) 🔶


