جمع‌آوری کتاب‌های آموزشی برای دانش آموزان نیازمند

جمع‌آوری کتاب‌های کمک آموزشی برای دانش آموزان نیازمند

همزمان با آغاز سال تحصیلی، کانون خیریه تبسم در پویش جمع‌آوری کتاب‌ برای دانش آموزان نیازمند توانست بیش از 150 جلد کتاب کمک آموزشی و کتاب درسی جمع‌آوری کند. هرساله کتابهای کمک آموزشی فراوانی، بدون استفاده نزد دانش آموزان یا دانشجویان باقی میماند و از طرفی تعدادی از دانش آموزان هستند که در عین علاقمندی به استفاده از این کتابها، بدلیل مشکلات مالی، قادر به خرید این منابع کمک آموزشی نیستند. از این رو کانون خیریه تبسم با هدف اهدای کتاب به نیازمندان و همچنین مدیریت کتابهای بلااستفاده و کمک به محیط زیست و ایجاد حس لذت انجام کار خیر ،این پویش خداپسندانه را انجام داد.

گفتنیست خیریه تبسم یکی از کانونهای فرهنگی فعال در علوم پزشکی وارستگان است که خانم فرناز فرزادمهر دانشجوی رشته علوم آزمایشگاهی به عنوان دبیر در این کانون فعالیت میکند و با همکاری شورای مرکزی و اعضای فعال تبسمی، این کانون به جز جمع‌آوری کتاب‌ برای دانش آموزان نیازمند تابه حال برنامه‌های متنوعی مانند بازدید از مرکز نگهداری معلولین، تهیه ارزاق برای نیازمندان، تهیه غذای گرم برای کودکان کار و همچنین تهیه لوازم التحیری و نوشت افزار برای دانش‌آموزان نیازمند را اجرا کرده است.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک کنید.