تدوین 3 استاندارد ملی در حوزه مواد غذایی توسط اعضای هیئت علمی گروه کنترل کیفی صنایع غذایی

تدوین 3 استاندارد ملی در حوزه مواد غذایی توسط اعضای هیئت علمی گروه کنترل کیفی صنایع غذایی

استانداردهای ملی اسنادی هستند که به منظور حفظ کیفیت محصولات، رعایت حقوق مصرف کننده و صیانت از اعتبار کشور بخصوص در صادرات، توسط  متخصصین، کارشناسان و صاحبان کسب و کارها و با همراهی موسسات استاندارد کشورها تدوین می شوند و رعایت برخی از آنها برای تولید کنندگان الزامی است. اعضای هیات علمی گروه کنترل کیفی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان خانم ها دکتر صرافان و دکتر پزشکی در سال 1403 موفق شدند در تدوین سه استاندارد ملی ایران در حوزه مواد غذایی به شماره های  23790، 13635 و4313 به عنوان اعضای کمیسیون فنی متناظر مشارکت داشته باشد تا گامی موثر در تضمین کیفیت محصولات غذایی در عرصه ملی برداشته شود و افتخاری باشد برای ورود علوم پزشکی وارستگان به عرصه تدوین استانداردهای کشوری.

برای مشاهده متن کامل استاندارد ها میتوانید به لینک https://standard.inso.gov.ir/ مراجعه فرمایید.

تدوین 3 استاندارد ملی در حوزه مواد غذایی توسط اعضای هیئت علمی گروه کنترل کیفی صنایع غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!