حضور فعال گروه علوم و صنایع غذایی در کنفرانس ملی توسعه پایدار درکشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی

حضور فعال گروه علوم و صنایع غذایی در کنفرانس ملی توسعه پایدار درکشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی

کنفرانس ملی توسعه پایدار درکشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی با رویکرد ارتقاء کیفیت، سلامت و امنیت غذا در ۵ خرداد ۱۴۰۴ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) برگزار شد.

در این کنگره  ۸ مقاله با راهنمایی اساتید گروه علوم و صنایع غذایی وارستگان با همکاری ۲۰ نفر از دانشجویان رشته صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) پذیرش شد که تمام مقالات به صورت سخنرانی و پوستر ارائه گردید.

حضور فعال گروه علوم و صنایع غذایی در کنفرانس ملی توسعه پایدار درکشاورزی، علوم دام و صنایع غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!