فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۳ در بخش نخبگانی

فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۳ در بخش نخبگانی / اول آذر؛ آغاز ثبت نام جایزه نوبل ایرانی

در فراخوان شصت و دومین سال جایزه البرز،  *دانشمندان جوان، فناوران، طلاب و دانشجویان * می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir (بخش جایزه نخبگانی)، نسبت به دریافت و مطالعه شیوه‌نامه جایزه البرز ۱۴۰۳ در هر بخش مبادرت ورزند و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز ثبت‌نام و بارگذاری مدارک کنند.

زمان آغاز ثبت‌نام در رقابت جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی،  *از یکم آذر ماه ۱۴۰۲ به مدت یک‌ماه * تعیین شده است که با توجه به لزوم پالایش مستندات دریافتی و راستی آزمایی آنها از طریق استعلام از مراجع ذیربط و انجام داوری، مشابه سنوات گذشته،  *این زمان به هیچ عنوان تمدید نشده * و رأس تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۳۰، سایت بسته خواهد شد؛ لذا داوطلبان واجد شرایط، ثبت‌نام و بارگذاری مدارک خود را به روزهای پایانی موکول ننمایند.

برای مطالعه آیین نامه اینجا کلیک کنید.