حضور دانشجویان گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) در بیست‌وششمین کنگره ملی و دوازدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

حضور دانشجویان گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) در بیست‌وششمین کنگره ملی و دوازدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

در این کنگره که امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران از تاریخ 30 مهر لغایت 2 آبان 1404 در ساری برگزار شد، خانم مهلا چزگی و آقای امیررضا دانشمندی مقاله ای با عنوان “Reducing Food Spoilage and Waste in the Food Industry Using Modern Genetic Approaches” تحت راهنمایی خانم دکتر پزشکی ارائه دادند.
طبق یافته‌های این مقاله، ویرایش و بهبود ژنتیکی در میو ها ابزاری مؤثر، ایمن و قابل اعتماد برای کاهش ضایعات، افزایش پایداری زنجیره تأمین مواد غذایی، بهبود کیفیت محصولات تازه و کاهش وابستگی به مواد نگهدارنده شیمیایی است. که این پیشرفت‌ها گامی مهم در جهت دستیابی به امنیت غذایی جهانی و کشاورزی پایدار است.

🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶

@FoodQc_varastegan

حضور دانشجویان گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی) در بیست‌وششمین کنگره ملی و دوازدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!