حضور دانشجویان و اعضای گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی ) در سومین همایش ملی پژوهشی امنیت غذایی:فراوری،ایمنی و سلامت در هتل ثامن مشهد

حضور دانشجویان و اعضای گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی ) در سومین همایش ملی پژوهشی امنیت غذایی:فراوری،ایمنی و سلامت در هتل ثامن مشهد 

همزمان با روز جهانی غذا در۲۴مهرماه ۱۴۰۴،سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی:فراوری،ایمنی وسلامت به میزبانی هتل ثامن مشهد برگزار شد.
🔸این همایش به سرپرستی خانم دکتر پرنیان پزشکی وخانم دکتر عاطفه صرافان صادقی و میزبانی ریاست موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، نماینده سازمان خوار و بار کشاورزی ملل متحد (FAO) و دیگر اعضا برگزار شد.

📚شایان ذکر است ،۲ پوستر و ۳ چکیده مقاله توسط دانشجویان علوم و صنایع غذایی خانم ها آرمیتا فرهادی ،ملیکا ابراهیمی و مهلا چزگی پذیرفته و ارائه شد.
🔹در این گردهمایی ،پنل های تخصصی سلامت و تغذیه ،ایمنی و ناامنی غذایی،تولیدات مواد غذایی مبتنی بر بیوتکنولوژی ،فناوری و محصولات نوین غذایی و تاب آوری زنجیره تامین غذا در شرایط بحران و تاثیر امنیتی و سیاسی حاکم بر منطقه و حفظ امنیت غذایی کشور با نگاه ویژه به جنگ دوازده روزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶

حضور دانشجویان و اعضای گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی ) در سومین همایش ملی پژوهشی امنیت غذایی:فراوری،ایمنی و سلامت در هتل ثامن مشهد

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!