حضور دانشجویان صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی در گردهمایی فعالان صنعت غذا (همای تجربه)

گردهمایی فعالان صنعت غذا با عنوان «همای تجربه» در روز چهارشنبه ۲۶ آذر 1404 به همت انجمن علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فردوسی برگزار شد. این رویداد با هدف ایجاد ارتباط مؤثر میان دانشجویان و فعالان صنعت غذا، انتقال تجربیات کاربردی و آشنایی با فضای واقعی فعالیت در این صنعت برگزار گردید.

در این گردهمایی، دانشجویان صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی با حضور سرکار خانم دکتر پزشکی شرکت داشتند و از تجربیات علمی و حرفه‌ای افراد موفق در حوزه صنعت غذا بهره‌مند شدند. این برنامه بستری مناسب برای گفت‌وگو، شبکه‌سازی و طرح دغدغه‌های دانشجویان در زمینه‌های تولید، بسته‌بندی، فروش و مسیرهای شغلی مرتبط با صنعت غذا فراهم کرد.

گردهمایی «همای تجربه» فرصتی ارزشمند برای دانشجویان مقاطع مختلف بود تا با چالش‌ها، فرصت‌ها و واقعیت‌های ورود به صنعت غذا از نگاه متخصصان آشنا شوند و مسیر حرفه‌ای آینده خود را آگاهانه‌تر ترسیم کنند.

🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶
@FoodQc_varastegan

همای تجربه

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!