برگزاری جلسه دفاع از پروژه

برگزاری جلسه دفاع از پروژه دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت ورودی 971

دفاع از پروژه دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت ورودی 97

دوشنبه 11مهر 1401 یکی دیگر از جلسات دفاع از پروژه دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت با حضور اعضای هیات علمی گروه HIT و داور خارجی دکتر نادری برگزار شد. در این جلسه خانم موسوی با راهنمایی دکتر مظاهری، خانم غیرتمند با راهنمایی دکتر جهانگیر، از پایان نامه خود دفاع کردند.از جمله موضوعات پروژه ها “مقایسه 6 الگوریتم داده کاوی برای پیش بینی عود مجدد سرطان پستان” و “بررسی میزان اشتباهات در برگ گزارش پرستاری در بیمارستانهای ایران” بود.

گفتنیست برای بهبود و ارتقاء کیفیت برگزاری جلسات دفاع از پایان نامه، بر اجرای آن توسط دانشجویان ذینفع تاکید می گردد. توصیه می شود دانشجویان آئین نامه و مصوبات مذکور را چند روز قبل از دفاع مطالعه نموده و بر اساس آن عمل نمایند.

20 اشتباه متداول دانشجویان در جلسات دفاع را اینجا بخوانید

پروژه‌های گروه فناوری اطلاعات سلامت در سالهای گذشته را اینجا مطالعه کنید. از جمله این موضوعات میتوان به بررسی تاثیر آموزش خودمراقبتی از طریق اپلیکیشن بر میزان بهبود حملات تشنج کودکان مبتلا به صرع و بررسی تاثیر آموزش از طریق اپلیکیشن تلفن همراه بر میزان دانش آناتومی قلب در دانشجویان پیراپزشکی در دوران پاندمی کووید 19 و طراحی و ارزیابی کاربردپذیری اپلیکیشن تلفن همراه برای ترویج سبک زندگی سالم و …اشاره کرد.