گامی دیگر از گروه صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان در راستای پاسخگویی اجتماعی به مناسبت روز جهانی ایمنی مواد غذایی

روز جهانی ایمنی غذا (World Food Safety Day) هر ساله به منظور توجه به اقدامات پیشگیرانه ، جهت شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا و بهبود سلامت انسان گرامی داشته می شود. انجمن علمی صنایع غذایی علوم پزشکی وارستگان در راستای شعار سال ۲۰۲۵، ایمنی غذا: علم در عمل (Food Safety: science in action) اقدام به برگزاری کمپین “غذای ایمن” با هدف آگاهی بخشی و فرهنگ سازی استفاده از غذای ایمن نمود. این رویداد در ۱۹خردادماه ۱۴۰۴ در مرکز آموزشی سالمندان نشاط با حضور سرکار خانم دکتر پزشکی و جمعی از دانشجویان برگزار گردید.
در این کمپین برنامه‌های متنوعی شامل کارگاه‌های آموزشی راهکارهای ایمنی مواد غذایی و توزیع بروشورهای اطلاعاتی به منظور آشنایی شرکت‌کنندگان با روش‌های شناسایی غذاهای ایمن و خطرات احتمالی مرتبط با بهداشت غذایی ارائه شد. دانشجویان به ارائه نکات کلیدی پرداختند و به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

🔶انجمن علمی صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)علوم پزشکی وارستگان🔶

#روز‌جهانی‌ایمنی‌غذا
#علم‌در‌عمل
#انجمن‌علمی‌صنایع‌غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!