برگزاری وبینار سندروم تخمدان پلی‌کیستیک

چهارشنبه 9 اسفندماه وبینار تخمدان پلی کیستیک (pcos) با حضور دکتر محمد رشید مایوان و دکتر پریسا زارعی شرق توسط انجمن علمی تغذیه وارستگان با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گناباد برگزار شد .

در بخش اول این وبینار که با حضور 140 شرکت کننده برگزار گردید، دکتر محمد رشید مایوان  استاد یار گروه تغذیه و بیوشیمی و بهداشت ایمنی مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی گناباد درخصوص پاتوفیزیولوژی، تشخیص، درمان،آزمایشهای تشخیصی و تظاهرات بالینی تخمدان پلی کیستیک  توضیحاتی را ارائه دادند و در ادامه دکتر پریسا زارعی شرق عضو هیئت علمی گروه تغذیه علوم پزشکی وارستگان منابع تغذیه‌ای و رژیم درمانی و تجویز مکمل و نتایج پژوهش های اخیر ارتباط تغذیه و تغذیه درمانی در PCOS رو بیان نمودند.
بخش اجرایی وبینار توسط ساجده سالمیان دبیر انجمن علمی تغذیه علوم پزشکی وارستگان صورت گرفت‌.

سندرم تخمدان پلی کیستیک از اختلالات هورمونی شایع برای زنان در سن باروری است. زنانی مبتلا به تخمدان پلی کیستیک دچارند ممکن است قاعدگی‌های نامنظم، طولانی، یا هورمون مردانه (آندروژن) اضافی داشته‌باشند. در این شرایط تخمدان‌ها ممکن است تعدادی تجمع از مایعات ایجاد کنند و نتوانند به‌طور منظم تخمک‌گذاری را انجام دهند