برگزاری اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی

برگزاری اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی

اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)، در روز یکم آبان ماه ۱۴۰۴، با موضوع پاستای بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت، برنج و کینوا حاوی هیدروکلوییدها برگزار شد.

این ژورنال کلاب با ارائه دانشجویان، خانم ها عطیه پازوکی شاهسوند و عاتکه خوشبخت، تحت راهنمایی دکتر هما بقایی و حضور اساتید محترم گروه صنایع غذایی و دانشجویان عزیز با موفقیت صورت گرفت.

🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶

برگزاری اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!