برگزاری اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی
اولین جلسه از سلسله ژورنال کلاب های گروه صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)، در روز یکم آبان ماه ۱۴۰۴، با موضوع پاستای بدون گلوتن بر پایه آرد ذرت، برنج و کینوا حاوی هیدروکلوییدها برگزار شد.
این ژورنال کلاب با ارائه دانشجویان، خانم ها عطیه پازوکی شاهسوند و عاتکه خوشبخت، تحت راهنمایی دکتر هما بقایی و حضور اساتید محترم گروه صنایع غذایی و دانشجویان عزیز با موفقیت صورت گرفت.
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶


