برگزاری اولین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی گروه صنایع غذایی

سمینار

گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، با افتخار اعلام می‌کند که اولین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی خود را در تاریخ ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار کرد. این سمینارها با هدف ارتقاء دانش و تبادل تجربیات در زمینه صنعت غذا طراحی شده‌اند.

در این جلسه:
🔅مهدیه اسحاق زاده به بررسی استفاده از اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی پرداخت.

🔅مریم رحیمی نیز امکان استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در روغن های خوراکی را بررسی کرد.

در این سمینار، اعضای هیئت علمی علوم صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) به داوری و نقد مطالب علمی و تجربی این سمینارها پرداختند. همچنین، فرصتی برای بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان فراهم شد.

🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶

@FoodQc_varastegan

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!