گروه صنایع غذایی (کنترل کیفی و بهداشتی)، با افتخار اعلام میکند که اولین جلسه از سلسله سمینارهای رسمی خود را در تاریخ ۱۲ خرداد ماه ۱۴۰۴ برگزار کرد. این سمینارها با هدف ارتقاء دانش و تبادل تجربیات در زمینه صنعت غذا طراحی شدهاند.
در این جلسه:
🔅مهدیه اسحاق زاده به بررسی استفاده از اینولین به عنوان جایگزین چربی در محصولات غذایی پرداخت.
🔅مریم رحیمی نیز امکان استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی در روغن های خوراکی را بررسی کرد.
در این سمینار، اعضای هیئت علمی علوم صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی) به داوری و نقد مطالب علمی و تجربی این سمینارها پرداختند. همچنین، فرصتی برای بحث و تبادل نظر بین شرکت کنندگان فراهم شد.
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶
@FoodQc_varastegan