برگزاری سه ژورنال کلاب گروه صنایع غذایی
سه ژورنال کلاب گروه صنایع غذایی در پنجشنبه ۲۲ آبان ماه با حضور استادان و دانشجویان برگزار شد.
در نخستین ارائه، مبینا یعقوبی و حسنا دانژه با راهنمایی دکتر عاطفه صرافان صادقی به بررسی اثربخشی پوششهای خوراکی بر پایه آبپنیر در افزایش ماندگاری پنیر پرداختند.
در ادامه، فاطمه جناب و مینا گزل با هدایت دکتر پرنیان پزشکی نتایج پژوهش خود درباره ارزیابی کیفیت و ماندگاری محصولات نانوایی غنیشده با ضایعات خشکشده زیتون را ارائه دادند.
سومین ژورنال کلاب نیز با ارائهی محمدمهدی فهمیده و محمدمهدی تیموری و با راهنمایی دکتر پرنیان پزشکی برگزار شد که در آن تأثیر بستهبندی فعال بر پایه پوشش کیتوزان غنیشده با اسانس آویشن بر ماندگاری ماهی کپُور نقرهای بررسی شد.
این نشستها فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و آشنایی با یافتههای نوین در حوزه صنایع غذایی فراهم کردند.
🔶انجمن علمی علوم و صنایع غذایی (گرایش کنترل کیفی و بهداشتی)🔶
@FoodQc_varastegan


