عقد تفاهم نامه

عقد تفاهم نامه همکاری مشترک گروه کنترل کیفی مواد غذایی وارستگان با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ پارک علم و فناوری خراسان

با هدف همکاری های مشترک در حوزه های پژوهشی و کارآفرینی حوزه علوم و صنایع غذایی، جلسه مشترک اعضای هیئت علمی گروه کنترل کیفی مواد غذایی وارستگان با رئیس و معاون پژوهشی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد در تاریخ چهارشنبه 18/5/1402 در محل پژوهشکده علوم و صنایع غذایی واقع در پارک علم و فناوری خراسان رضوی برگزار شد.
در این دیدار ابتدا دکتر پرنیان پزشکی مدیر گروه کنترل کیفی مواد غذایی علوم پزشکی وارستگان به معرفی این مرکز پرداخت و سپس با اشاره به چشم انداز وارستگان در جهت ارتقا مهارت های علمی و عملی دانشجویان و با تاکید بر پتانسیل انجام همکاری های متقابل بین دانشگاهی خواستار همکاری مشترک با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی شد.
دکتر محمدعلی رضوی رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز ضمن خوشامدگویی همکاری با وارستگان را به عنوان تنها دانشگاه تربیت کننده کارشناس صنایع غذایی در حوزه کنترل کیفی و بهداشتی در مشهد، فرصتی برای انجام پروژه های سلامت محور دانست و از عقد تفاهم نامه مشترک با هدف زمینه‌سازی جهت استفاده حداکثری و افزایش بهره‌ وری منابع موجود طرفین استقبال نمود.
همچنین دکتر جواد فیضی معاون پژوهشی موسسه با اشاره به تجهیزات و پتانسیل های موجود در آزمایشگاه های تحقیقاتی در موسسه از یک سو و توان علمی اعضای هیئت علمی گروه کنترل کیفی مواد غذایی وارستگان از سوی دیگر، انجام طرح های تحقیقاتی مشترک در حوزه علوم غذایی را از اولین گام های همکاری مشترک برشمرد.
در پایان تفاهم نامه همکاری مشترک بین طرفین در حوزه های آموزش، پژوهش، فناوری و مدیریت و تبادل اطلاعات امضا شد.