تفاهم نامه

عقد تفاهم نامه همکاری مشترک گروه کنترل کیفی مواد غذایی با گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد

در راستای گسترش تعاملات بین دانشگاهی و با هدف همکاری در حوزه های آموزش، پژوهش و فناوری، جلسه مشترک مدیر گروه کنترل کیفی مواد غذایی وارستگان با مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در تاریخ یکشنبه 15/5/1402 در محل دانشکده کشاورزی آن دانشگاه برگزار شد و تفاهم نامه همکاری مشترک گروه کنترل کیفی مواد غذایی با گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد منعقد گردید .
در این دیدار ابتدا دکتر پرنیان پزشکی مدیر گروه کنترل کیفی مواد غذایی علوم پزشکی وارستگان به معرفی این مرکز پرداخت و سپس با اشاره به چشم انداز وارستگان در جهت ارتقا مهارت های علمی و عملی دانشجویان و با تاکید بر پتانسیل انجام همکاری های متقابل بین دانشگاهی خواستار همکاری مشترک با گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص حوزه آموزش، پژوهش، فناوری و مدیریت و تبادل اطلاعات شد.
دکتر محبت محبی مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد نیز ضمن خوشامدگویی و ابراز خرسندی از حضور وارستگان به عنوان تنها دانشگاه تربیت کننده نیروی کارامد و متخصص در زمینه کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی زیر نظر وزارت بهداشت در مشهد ، عملکرد این مرکز را با توجه به نوپا بودن آن بسیار ارزشمند خواند و آمادگی هر گونه توافق در خصوص امور آموزشی و پژوهشی فی مابین گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد و علوم پزشکی وارستگان اعلام داشت.
به همین منظور در ادامه تفاهم نامه مشترکی با هدف زمینه‌سازی جهت استفاده حداکثری و افزایش بهره‌ وری منابع موجود در دو دانشگاه شامل نیروی انسانی، منابع اطلاعاتی، امکانات فنی، فضای فیزیکی، امکانات تولیدی، تجهیزات و وسایل علمی، پژوهشی و آزمایشگاهی، منابع دانشی آشکار و ضمنی و …. میان مدیران گروه صنایع غذایی طرفین امضا شد.

عقد تفاهم نامه همکاری مشترک گروه کنترل کیفی مواد غذایی با گروه صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!