حضور عضو هیات علمی گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی به عنوان داور جشنواره تخصصی غذای سالم

به مناسبت روز جهانی غذا، انجمن تغذیه ایران شعبه خراسان رضوی اقدام به برگزاری جشنواره “غذای سالم” نمود. این جشنواره که در تاریخ 1 آبان ماه 1404 در محل هتل نوین پلاس مشهد با حضور بیش از 200 نفر برگزار شد ، 26 نوع غذا در محورهای زیر به رقابت پرداختند.
-بازشناسی و سالم سازی غذاهای اصیل ایرانی و محلی
-غذای مناسب در دوران های مختلف زندگی و گروه های با نیاز تغذیه ای خاص
-طراحی رِسِپی و نوآوری در حوزه غذاهای فراسودمند

در این جشنواره خانم دکتر پزشکی از علوم پزشکی وارستگان در حوزه صنایع غذایی به همراه آقای دکتر صفریان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه تغذیه و خانم دستپاک سرآشپز بین المللی به داوری جشنواره پرداختند.

حضور عضو هیات علمی گروه کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی به عنوان داور جشنواره تخصصی غذای سالم

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!