اطلاعیه مهم

نحوه ادامه روند برگزاری کلاسها و چگونگی برگزاری امتحانات در نیمسال 4001

اطلاعیه خیلی مهم آموزشی در مورد نحوه ادامه روند برگزاری کلاسها و چگونگی برگزاری امتحانات در نیمسال 4001

دانشجوی گرامی
با سلام

با آرزوی سلامتی و تندرستی برای شما و خانواده گرامی

با عنایت به دستورالعملهای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به موارد زیر در مورد نحوه ادامه ی روند آموزش در نیمسال اول سال تحصیلی 401-1400 توجه فرمایید.

کلاس‌های تئوری در نیمسال جاری ترجیحاً به شکل آنلاین هیبریدی (آنلاین و حضوری اختیاری ) ادامه می یابد.

دروس  آزمایشگاهی بصورت آنلاین و یا آفلاین ادامه داشته و کلاسهای حضوری به اشکال زیر برگزار خواهد شد:

علوم آزمایشگاهی : از 15 آبانماه بصورت حضوری الزامی به جز آزمایشگاه شیمی عمومی که از 29 آبان شروع خواهد شد.

علوم تغذیه : از تاریخ 29 ابانماه بصورت حضوری غیر الزامی مشروط به اینکه برای دانشجویانی که حضور نمی یابند تکلیف و کار اضافی منظور گردد.

صنایع غذایی گرایش کنترل کیفی و بهداشتی : از 29 آبانماه حضوری الزامی .

دانشجویان شهرستانی باید از هم اکنون برنامه ریزی مناسب برای زمان برگزاری کلاسهای حضوری و امتحانات خود از نظر تامین خوابگاه به عمل آورند.

امتحانات آزمایشگاه‌ها در فاصله 2 تا 9 دیماه خواهد بود .

تاریخ پایان کلاس‌های تئوری 8 دیماه اعلام می گردد.

امتحانات تئوری برابر با تقویم آموزشی از 15 دیماه آغاز و به سه شکل فیزیکی حضوری ،آنلاین حضوری و آنلاین غیر حضوری برگزار خواهد شد.

کلاس‌های هیبریدی دانشجویان جدیدالورد از یکم آبانماه آغاز می شود و دانشجویانی که تمایل به حضور در کلاسها دارند باید هماهنگی لازم برای دعوت از استاد برای برگزاری درس در دانشگاه به عمل آورند. ( نماینده محترم هر ورودی آمار متقاضیان حضوری در هر درس را به آموزش اعلام نمایند تا هماهنگی لازم با استاد انجام شود.)

• خانم رمضانی کارشناس امور دانشجویی با شماره تلفن 35091160 داخلی 314
  •  خانم یاحسینی پور کارشناس رشته های علوم ازمایشگاهی و صنایع غذایی در آموزش به تلفن 35091160 داخلی 201
  • آقای رزمی کارشناس رشته های معارف و عمومی و تغذیه و فناوری اطلاعات سلامت با تلفن 305091160 داخلی 204
  • خانم آرزم جو کارشناس حوزه معاونت اموزشی وآزمایشگاهها به شماره تلفن 35091160 داخلی 211

با سپاس از توجه شما
نعمتی – مدیر امور اموزشی.